25 Aralık 2013 Çarşamba

Samsung laptop bilgisayar modelleri




Samsung laptop bilgisayar modelleri


Samsung'un yakın dönemde duyurduğu yepyeni dizüstü bilgisayar modellerinden biri olan ve çok ince olan tasarımları ile ekstra dikkat çeken samsung laptop bilgisayar modelleri ile ilgili tüm bilgilere bu yazımızda yer vereceğiz.Samsung ince notebook modelleri geçmiş dönemlerde yüksek bir fiyat çizgisinde seyrederken son dönemlerde fiyatları oldukça düşüş göstermiştir. Bunun başlıca nedeni tabiiki piyasada bulunan rekabet ve sürekli yeni model çıkarılmasıdır.



Son çıkan samsung laptop bilgisayar modelleri ve özelliklerine gelince,

Ekran özellikleri,
Samsung laptop bilgisayar modelleri ekran özelliklerinden bahsedecek olursak, hem klavye hem de dokunmatik bir ekrana sahip olan samsung laptop modelleri opsiyonel olarak 13.3 ekran ve 1366 x 768 piksel çözünürlüğe sahiptir. Led ekranı nedeni ile neredeyse gerçeğe yakın bir görüntü almanızı sağlayan bu notebooklarla birlikte kalitesiz görüntülere elveda diyebilirsiniz.Samsung laptop bilgisayar modelleri sunduğu hizmetlerin yanı sıra, ekstra dokunmatik ekranıyla şimdiden büyük bir kitlenin takdirini kazanmıştır.



Pil ömrü,
Samsung laptop bilgisayar modelleri pil ömürlerine baktığımızda pilin tam dolu olması halinde ortalama 8.5 saat kullanım süresi olduğu görülmüştür. Bulunduğu segmentteki muadil ürünleri incelediğimizde son derece uzun bir süre olduğunu söyleyebiliriz.





İşlemci özellikleri ve ram özellikleri
Opsiyonel olarak son nesil i3, i5 ve i7 işlemcilerin kullanıldığı samsung laptop bilgisayar modelleri, hız ve performansa dayalı olarak tasarlanmıştır. Bellek kapasitesi olarak 4gb, arttırılabilir hafıza ile ise 8gb performans alabilirsiniz.



HDD özellikleri,
Hız için tasarlanan bir notebookta ssd kullanılmaması düşünülemez değil mi ? son çıkan ve yüksek özellikli tüm laptoplar gibi samsung laptop bilgisayar modellerinde de 128ssd kullanılmıştır.



Genel bakış,
Samsung laptop bilgisayar modelleri incecik ve son derece hafif olmaları nedeni ile önceliği hafiflik olan kullanıcı kitlesine hitap ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder