25 Aralık 2013 Çarşamba

Samsung laptop bilgisayar modelleri




Samsung laptop bilgisayar modelleri


Samsung'un yakın dönemde duyurduğu yepyeni dizüstü bilgisayar modellerinden biri olan ve çok ince olan tasarımları ile ekstra dikkat çeken samsung laptop bilgisayar modelleri ile ilgili tüm bilgilere bu yazımızda yer vereceğiz.Samsung ince notebook modelleri geçmiş dönemlerde yüksek bir fiyat çizgisinde seyrederken son dönemlerde fiyatları oldukça düşüş göstermiştir. Bunun başlıca nedeni tabiiki piyasada bulunan rekabet ve sürekli yeni model çıkarılmasıdır.



Son çıkan samsung laptop bilgisayar modelleri ve özelliklerine gelince,

Ekran özellikleri,
Samsung laptop bilgisayar modelleri ekran özelliklerinden bahsedecek olursak, hem klavye hem de dokunmatik bir ekrana sahip olan samsung laptop modelleri opsiyonel olarak 13.3 ekran ve 1366 x 768 piksel çözünürlüğe sahiptir. Led ekranı nedeni ile neredeyse gerçeğe yakın bir görüntü almanızı sağlayan bu notebooklarla birlikte kalitesiz görüntülere elveda diyebilirsiniz.Samsung laptop bilgisayar modelleri sunduğu hizmetlerin yanı sıra, ekstra dokunmatik ekranıyla şimdiden büyük bir kitlenin takdirini kazanmıştır.



Pil ömrü,
Samsung laptop bilgisayar modelleri pil ömürlerine baktığımızda pilin tam dolu olması halinde ortalama 8.5 saat kullanım süresi olduğu görülmüştür. Bulunduğu segmentteki muadil ürünleri incelediğimizde son derece uzun bir süre olduğunu söyleyebiliriz.





İşlemci özellikleri ve ram özellikleri
Opsiyonel olarak son nesil i3, i5 ve i7 işlemcilerin kullanıldığı samsung laptop bilgisayar modelleri, hız ve performansa dayalı olarak tasarlanmıştır. Bellek kapasitesi olarak 4gb, arttırılabilir hafıza ile ise 8gb performans alabilirsiniz.



HDD özellikleri,
Hız için tasarlanan bir notebookta ssd kullanılmaması düşünülemez değil mi ? son çıkan ve yüksek özellikli tüm laptoplar gibi samsung laptop bilgisayar modellerinde de 128ssd kullanılmıştır.



Genel bakış,
Samsung laptop bilgisayar modelleri incecik ve son derece hafif olmaları nedeni ile önceliği hafiflik olan kullanıcı kitlesine hitap ediyor.

12 Aralık 2013 Perşembe

Samsung Notebook Çeşitleri



Samsung Notebook Çeşitleri


Ürettiği çok kaliteli laptop modelleri ile samsung, her yeni gün bizlere kaliteli ürünler sunmaya devam etmektedir. Bu notebooklardan biri olarak karşımıza çıkan ve geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarında da satışa sunulan samsung 9 serisi laptoplar, modern bir stil sahibi tasarımı ve sınıfı için oldukça yüksek performansıyla da iddialı bir laptop serisidir. Sağlamış olduğu olduğu inceliği sayesinde  sektördeki en ince notebooklar kategorisinde bulunan samsung notebook çeşitleri ürünlerinin tümünde kullanıcısına sunduğu sorunsuz ve güçlü bağlantıları, çalışma performansı ve eğlenceli vakit geçirme imkanlarının tümünü sunmak üzere tasarlanmıştır. 







Kampanyalı Samsung Notebook Çeşitleri



Oldukça şık bir tasarıma sahip olan samsung notebook çeşitleri arasında 13.3 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip modeller özellikle notebookta hafiflik isteyenler için son derece uygundur. Çok ince bir biçimde çevrelenen ekranı ve dokunmatik ekrana sahip olmasıda bu notebookların bir diğer özelliğidir. 10 noktalı samsung dokunmatik ekran notebookların bu alandaki performansı rakiplerine oranla son derece başarılıdır. Çok minik dokunuşları bile algılayabilen ekranları nedeniyle şuanda en çok satan dokunmatik laptop markalarından biri de samsung laptoplara pcdepo.com üzerinden çok uygun rakamlarla sahip olabilirsiniz.









Samsung Dizüstü Çeşitleri Nerede Satılır ?


Bu harika notebook çeşitleri ayrıca hd görüntü alabileceğiniz gibi 1366x768 çözünürlüğe sahiptir. led hd panele sahip ekranları ile parlamayı önlerken, tasarımları ile de son derece hoş görünüyorlar. Görüntü kalitesiyle de beğendiğimiz ekran, üstünde ise görüntülü görüşmeler için 720p videolar için uygun bir kamera bulunduruyor. Çok esnek kullanım bir kullanım sunan samsung dizüstü bilgisayar çeşitleri, dış gövde de parlak, iç kısımda ise mat malzeme kullanmaktadır. Genel tasarımına bakıldığında son derece harika bir görüntüye sahip olan samsung laptop çeşitleri, birden fazla renkli model seçenekleriyle de her zevke uygun modellere sahiptir.





11 Aralık 2013 Çarşamba



Kalitesi ile dünya markası haline gelen tüm notebook markalarına yer veren sayfamızdan çok cazip fiyatlarla laptop sipariş verebilirsiniz. Teknolojinin son harikası olan dizüstü bilgisayar modellerini bulabileceğiniz pcdepo.com sitemizden ayrıca en ucuz laptop fiyatları sizlere sunulmaktadır.







                                       Laptop fiyatları

Bilgisayar almak herkes için büyük ve önemli bir olaydır. Özellikle de teknoloji hayatında yeni olanlar için hangi markaya ne kadar ödeyeceklerinden tutun, hangi notebook modellerine bakacağına kadar fikir sahibi olabilir ama ilk laptop bilgisayarını alan biri için bu inceleme ve araştırma süreci yıpratıcı ve kafa karıştırıcı olabilir. Birçok laptop markası, notebook modeli ve özellik seçeneklerine bakarak sizin için en iyi laptopun hangisi olduğuna karar verirken işinizi kolaylaştırmak için en iyi bilgisayar modellerimiz içinden bazı tavsiyeler sunuyoruz.